Upload din information

Start med at få uploadet de dokumenter du har på dit køretøj. For at vi kan sikre os at vi kan få lavet dataerklæringen til dig, skal vi have alle korrekte informationsdata på køretøjet. Følg formularen når du skal uploade informationer. Disse informationer SKAL være korrekte. Tag gerne billeder af labels og registreringsattest, eller scan fra instruktionsbogen.

Godkendelse

Vi gennemgår det materiale du har sendt ind, og hvis vi har opfølgende spørgsmål kontakter vi dig pr. mail. Er alt i orden, fakturerer vi dig 4799,- inkl. moms for din dataerklæring, og bekræfter at dokumentet er under udarbejdelse. Skulle der mod forventning opstå komplikationer så vi ikke kan levere, annullerer vi ordren og tilbagebetaler beløbet uden omkostninger.

Leveringstid

Forvent en leveringstid på 14 dage fra upload til levering i din postkasse. Vi får mange forespørgsler, og leverer så hurtigt vi kan. Vi holder dig underrettet hvis der er ændringer i processen. Du har dog mulighed for at tilvælge Elektronisk Express. Her får du indenfor 3 hverdage din dataerklæring stemplet på mail som et PDF dokument. Denne version godkender de fleste synshaller. Den originale dataerklæring bliver stadig sendt til dig pr. post.

Du er klar!

Din dataerklæring er på vej! Du får en bekræftelse på at vi har sendt den originale dataerklæring med posten. Denne skal du bruge til syn i synshallen. God fornøjelse med dit nye køretøj.

Skriv dit fulde navn
Skal ikke udfyldes hvis du er privatperson.
Vælg hvilket køretøj du ønsker dataerklæring på
Indtast køretøjets stelnummer korrekt
F.eks "FORD MUSTANG"
F.eks "2.0 TDI" eller "5,7L V8"
Vælg brændstof her
F.eks "1979"
Vælg her om dit køretøj er originalt som ved første registrering, eller konstruktivt ombygget
Beskriv her, hvis der er viden og informationer om køretøjet du mener er relevant. F.eks omkring originalitet
*Vi sender stadig din originale dataerklæring pr. post indenfor 10 dage, selvom du tilvælger Elektronisk Express
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 100 files.
Upload her; registreringsattest, vægtlabel el. identifikationsplader, information om akseltryk, lydniveau samt et billede af dit køretøj. Tag én fil af gangen. Formater: PDF, JPG, PNG, GIF, BMP

Upload informationer: Hvis du er i tvivl om hvad du skal uploade kan du her se hvad vi forventer at modtage fra dig